Data de aplicare pentru interviul Qatar Airways a fost prelungită

Qatar Airways a prelungit până la 1 decembrie data limită până la care poți aplica pentru interviul care urmează să aibă loc la București. Inițial, se putea aplica până pe 24 noiembrie.

Interviul anunțat de compania aeriană de 5 stele din Qatar este de tip Assessment Day, ceea ce înseamnă că pentru a putea participa la recrutare trebuie să aplici online pe siteul companiei, adică aici.

Cum aplici online la Qatar Airways?

Ca să aplici online pentru a primi invitația la interviu va trebui să îți faci cont în pagina de cariere Qatar Airways și să urmezi toți pașii indicați acolo – aplică aici online.

Documente de care vei avea nevoie să aplici online:

1. CV în limba engleză (dacă ai nevoie de un CV perfect, apelează la serviciul Vreau să fiu Stewardesă de corectare și editare CV – detalii aici)
2. Fotografie plan amplu cât mai recentă – ai aici detalii despre cum să arate aceasta
3. Copie după diploma de studii (minim liceul)
4. Copie pașaport (prima pagină din pașaport)

Data și locul unde va avea loc interviul vor fi anunțate ulterior de către companie.

Probele de la un interviu Qatar Airways

Ai la acest link un articol pe larg despre cum se desfășoară un interviu Qatar Airways.

Succes tuturor!

Dacă vrei să te pregătești pentru interviul Qatar Airways, poți apela la o sesiune de private coaching alături de unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Exersezi toate probele de la interviu, îți facem un CV perfect și te învățăm ce anume să faci pentru a trece cu succes de toate probele. Detalii despre sesiunea de private coaching ai aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Data de aplicare pentru interviul Qatar Airways a fost prelungită

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.