Aplicația Etihad Airways: De ce nu pot da “book” pentru recrutarea de la București?

O serie de cititori ne-au scris în ultima perioadă ca să ne întrebe de ce nu le apare București în lista de Assesment Day-uri de pe site-ul Etihad Airways, deși au primit invitație la un interviu, după ce au aplicat online.

Alina, spre exemplu, o citioare Vreau să fiu Stewardesă, ne-a scris ieri acest email:

Bună,

Am aplicat pe site-ul celor de la Etihad pentru postul de Cabin Crew și am primit invitație pentru Assesment Day. Ei mi-au spus în mail să îmi fac booking pentru ziua și orașul în care vreau să merg la acest interviu, iar din ce știam eu, ei vin și la Bucuresti pe 11 mai, dar pe site, la Bookings, nu apare această dată. Ce ar trebui să fac? Pot să merg așa fără booking, pe baza invitației? Sau nu mai sunt locuri disponibile?

Așa este, pe 11 mai, Etihad Airways va veni să recruteze la București. Din păcate, în acest moment nu mai sunt locuri disponibile pentru această recrutare, ceea ce înseamnă ca va trebui să aștepți până luna viitoare (sau peste o lună jumătate) când compania va veni din nou să recruteze, ca să îți rezervi un loc.

Vestea bună este că aplicația ta este valabilă 6 luni de la momentul în care ai primit invitația de la ei, așa că oricând în următoarele 6 luni o poți folosi ca să îți rezervi un loc la o recrutare. Dacă ajungi la interviu și nu treci de una din probe, vei fi blocat/ă 6 luni să aplici din nou.

Cazuri când se suplimentează locurile la interviu

Săptămâna trecută însă o cititoare ne-a scris deoarece se afla în aceeași situație. Primise invitație de la Etihad Airways în urma aplicării online pe site-ul lor, dar nu putea da “book” pentru București.

Ce a făcut? A avut noroc, le-a scris celor de la Etihad Airways, iar aceștia au suplimentat lista de candidați pentru București cu câteva locuri.

Bună Anca,

Multumesc tare mult pentru feedback. Le-am transmis un mail celor de la Etihad și am primit răspuns că au suplimentat lista cu câteva locuri, astfel că am reușit să prind data de 11 mai.

Multumesc,

Anita

Noi vă urez succes și (un strop de) răbdare până la viitoarea recrutare Etihad Airways de la București, căci sigur va urma curând.

Dacă vrei să fii stewardesă noi te pregătim să treci de interviu. Organizăm un curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri și avem grijă să te prezinți cu un CV perfect și fotografii profesionale la următoarea recrutare. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Aplicația Etihad Airways: De ce nu pot da book pentru recrutarea de la București?

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

15 comments

 • Alina mai 2, 2015   Reply →

  Buna Anca, mai exact ce le-ai spus celor de la Etihad ca sa iti dea un loc? Sunt in situatia asta si chiar as vrea sa ajung pe 11 mai la interviu…

 • Anca mai 3, 2015   Reply →

  Buna Anca, aceeași situație o am si eu te rog spune-mi unde as putea sa le scriu poate reușesc sa mai gasesc un loc. daca nu unde si cum aflu de următoare lor recrutare?
  Multumesc!

 • Anca Dumitrescu mai 3, 2015   Reply →
  Anca Dumitrescu

  Dragele mele,

  In acest moment din pacate nu mai exista locuri disponibile pentru data de 9 mai. In momentul in care vor organiza o noua sesiune de recrutare vom anunta imediat pe site, in sectiunea noastra denumita JOBURI, pe facebook si prin newsletter. De asemenea, puteti verifica si voi cat de des puteti pagina lor de cariere, pentru a fi la curent.

  Succes,
  Anca

 • Anca mai 6, 2015   Reply →

  Revin ! Am reusit sa imi rezerv interviul !!! Luni sa imi țineți pumnii ❤️

  • Anca Dumitrescu mai 7, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Mult succes, Anca! Sa fie intr-un ceas bun si sa fii cat mai sigura pe tine la interviu 🙂
   Anca

 • Anna mai 7, 2015   Reply →

  Buna Anca, urmeaza sa particip la interviul din data de 11 insa am inteles ca exista posibilitatea ca interviul final sa fie pe 12.
  Voiam sa stiu din experientele trecute daca tot procesul de recrutare s-a terminat intr-o zi sau a mai fost necesara si urmatoarea zi.

  Multumesc!

  • Anca Dumitrescu mai 8, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Anna,

   Depinde foarte mult cati candidati vor fi. Da, exista sansa sa se sustina interviul final si pe 12, daca nu termina toti candidatii sa intre de pe 11. Ar trebui sa ai in vedere si dimineata zilei de 12 eventual.

   Succes,
   Anca

 • Cristina mai 9, 2015   Reply →

  Hello! Ma duc Luni, teoretic, la interviul Etihad. Stiu ca intrebarea poate fi stupida, dar am mintit putin in aplicatie. Am confirmat inaltimea, dar eu ating doar 208-209 cm..am 1,60.
  Din ce informatii “secrete” mai aveti, credeti ca are sens sa ma deplasez?

  O zi usoara, productiva! 🙂

  • Anca Dumitrescu mai 9, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Cristina,

   Daca nu atingi 2.10 nu vei fi selectata, din pacate. E una din conditiile obligatorii, de la care nu se face rabat.

   Succes,
   Anca

 • barbu nicoleta mai 10, 2015   Reply →

  Buna, am o prietena care are interdictie in Elvetia care ii expira in 2ani. Are voie sa participe la recrutarile celor de la Etihad,inainte ca interdictia sa expire?

  • Anca Dumitrescu mai 11, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Nicoleta,

   Va trebui sa astepte pana cand interdictia expira sau sa intrebe compania legat de acest lucru. Succes

 • Mariana iulie 17, 2015   Reply →

  Buna, as vrea sa stiu cand este urmatoarea data de interviuri in Bucuresti a celor de la Etihad. Pot merge si fara invitatie? Daca nu, cum fac sa aplic? Am intrat pe site dar nu am gasit

 • EMI septembrie 3, 2015   Reply →

  Buna, cum pot sa-mi ridic interdictia pe site-ul Etihad ? sau o sa fie ridicata automat de catre ei doar dupa ce o sa treaca cele 6 luni ?

  • Anca Dumitrescu septembrie 5, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Emi,

   Abia dupa 6 luni poti aplica din nou la ei, din pacate.
   Succes!

 • Franciska octombrie 8, 2015   Reply →

  Buna,
  Am si eu o nelamurire. Am aplicat acum cateva zile pentru job ul de stewardesa la Etihad, dar astazi am primit un mail de la ei care spunea in felul urmator: ” Dear Franciska,

  Thank you for submitting an application for the Position of Cabin Crew with us.

  Having reviewed your details, we will not be moving forward with your application at this time.

  Should this position become available after a period of six months from now, you are welcome to re-apply.

  If you are interested in exploring other opportunities with us, please continue to visit our careers website. We offer an email alert option which you may find useful.

  Kind regards

  Etihad Airways Recruitment Team

  This is a system generated message, please do not respond to this email.”

  Este din cauza faptului ca nu mai au locuri disponibile sau sunt alte motive ?
  Mentionez faptul ca nu am mai asistat niciodata la un interviu cu aceasta companie.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.