Ziua porților dechise: 2 ani de cursuri Vreau să fiu Stewardesă

Pe 19 februarie 2016 se împlinesc exact 2 ani de când organizam primul curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă. Acesta a fost, de fapt, primul curs de pregătire însoțitori de bord organizat vreodată în România, un curs unic, care a oferit posibilitatea unor sute de tineri să își primească aripile.

În 2014 am fost deschizători de drumuri, implementând în Romania conceptul de pregătire pentru interviurile cu mari companii aeriene, într-o perioadă în care informațiile despre acest subiect erau extrem de puține și din surse neavizate. Astfel, pe 19 februarie 2014, prima grupă de cursanți Vreau să fiu Stewardesă se pregătea să învețe totul despre aviație, despre interviuri și despre ce trebuie să facă pentru a obține jobul mult dorit. Acum, mare parte din acei cursanți nu doar că îmbracă uniforma de însoțitor de bord, dar unii din ei lucrează deja la Business Class pentru companii precum Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Ryanair, Flydubai sau Wizz Air. Pentru acest lucru și pentru toată activitatea depusă până acum pe site, am fost premiați 2 ani la rând cu premiul pentru proiectul anului la Gala Digital Divas by Avon.

Sărbătorim 2 ani de cursuri și vrem să ne fiți alături!

Te învităm să ne fii alături la aniversarea cursurilor noastre. Împlinim 2 ani și ne-ar plăcea să ciocnești cu noi un pahar de șampanie și să te bucuri de atmosfera de la cursuri exact în locul în care obișnuim să le organizam – spațiul magic de la Galeria Occidentului.

Vineri, 19 februarie, în cea de-a doua zi de curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, organizăm o zi a porților deschise și te invităm să vezi cum e la cursuri. Ce fac cursanții noștri, cum lucrează cu trainerul, ce studiază la curs. La final de curs socializăm, discutăm despre aviație, bem șampanie și sărbătorim. Ce zici? Ai vrea să ne fii alături într-o după amiază specială? Nouă cu siguranță ne-ar face plăcere să te avem aproape 🙂

Primii 20 de înscriși vor avea șansa să participe la o oră din cursul Vreau să fiu Stewardesă și să vadă exact ce studiază cursanții noștri.*

De la 18.00 deschidem porțile pentru toată lumea și te invităm să ciocnești un pahar de șampanie alături de echipa noastră în cadrul unei dezbateri interesante despre cum poți obține un job ca însoțitor de bord. Membri echipei Vreau să fiu Stewardesă vor fi acolo să îți răspundă la întrebări și să îți ofere cât mai multe informații utile.

Important de știut:

*Spațiul de la Galeria Occidentului este limitat, astfel încât și numărul locurilor la eveniment sunt limitate. Înscrie-te în formularul nostru pentru a-ți asigura locul la eveniment. Persoanele care se înscriu vor fi anunțate printr-un email despre detaliile evenimentului.

[eventsplus_single event_id=”35″]

Te așteptăm cu drag: ți-am pregătit câteva ore speciale în compania echipei Vreau să fiu Stewardesă, o serie de surprize și povești frumoase despre aviație pe care vrem să le împărtășim cu tine! Ne vedem vineri, pe 19 februarie, începând cu ora 17.00!

Cu drag,
echipa Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.