Wizz Air va angaja 800 de însoțitori de bord până în decembrie 2021

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrala și de Est, își propune să angajeze 800 de însoțitori de bord până în decembrie 2021, conform unui comunicat de presă emis de compania aeriană. Urmează o serie de numeroase recrutări de însoțitori de bord în lunile următoare, ca parte din cea mai mare caravană de recrutare a însoțitorilor de bord organizată până acum de Wizz Air.

Însoțitorii de bord ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni.

IMPORTANT: Wizz Air asigură GRATUIT trainingul de obținere a licenței de însoțitor de bord și angajeză fără să ceară candidaților nicio exeperiență anterioară sau studii de specialitate.

Potrivit comunicatului de presă emis de Wizz Air, însoțitorii de bord vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air „De la însoțitor de bord la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. De asemenea, însoțitorii de bord se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni.

Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

URMĂTOARELE RECRUTĂRI WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

23.08.2021 Hotel Angelo Vienna House București, Calea Bucureștilor 283, Otopeni

23.08.2021 Hotel President, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza 11, Bacău

24.08.2021 Hotel Angelo Vienna House Bucharești, Calea Bucureștilor 283, Otopeni

24.08.2021 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași

25.08.2021 Rexton Hotel, Strada Carol I 49, Craiova

27.08.2021 Hotel Ramada, „GAMMA Hall”, Strada Emil Cioran 2, Sibiu

28.08.2021 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca

30.08.2021 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara

08.09.2021 Hotel Angelo Vienna House Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni

14.09.2021 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca

15.09.2021 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași

Interviurile sunt de tip OPEN DAY, ceea ce înseamnă că orice persoană interesată de acest job se poate prezenta direct la interviu, atât timp cât îndeplinește condițiile impuse de companie.

Condiții pentru a fi însoțitor de bord Wizz Air:

 • Peste 18 ani
 • Înălțime minimă: femei: 165 cm și bărbați: 175 cm
 • Să atingi 210 cm stând pe vârfuri
 • Minim diplomă de bacalaureat
 • Fluență în limba engleză, scris și vorbit; orice altă limbă străină precum bulgară, poloneză, ungară, lituaniană, slovacă, cehă etc este un avantaj la interviu
 • Fără tatuaje vizibile
 • Abilități de înot
 • Stare bună de sănătate
 • Experiența în customer service reprezintă un avantaj
 • Dioptrii cuprinse între +/-4
 • Să locuiești sau să fii dispus să te muți la cel mult 60 de minute față de baza la care vei fi repartizat

*interviul se adresează tuturor persoanelor care îndeplinesc condițiile menționate mai sus (femei și bărbați)

Acte necesare la interviul Wizz Air:

 • CV în limba engleză (ne putem ocupa noi să ai un CV perfect – Detalii aici)
 • 2 fotografii: bust și full body

 

Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air, a spus: „A fost un ultim an îmbucurător pentru diversificarea rețelei Wizz Air și suntem încântați să invităm însoțitorii de bord aspiranți să se alăture unei echipe fantastice și să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa. În timpul următoarelor evenimente destinate recrutării, candidații pot descoperi mai multe despre oportunitățile pe care le oferim. În cadrul WIZZ, suntem mândri de oportunitățile excelente de a progresa, salariul competitiv și pachetul de compensare și beneficii disponibil pentru toți membrii echipajului de bord. Suntem dedicați sprijinirii echipajului nostru printr-o ascensiune sigură în carieră și oportunități rapide de dezvoltare. Pe măsură ce revenim la capacitatea pre-pandemie și continuăm să creștem, suntem nerăbdători să întâmpinăm candidați talentați să se alăture echipei noastre în creștere.”

Te pregătim să treci cu succes de interviul Wizz Air 

Pregătește-te pentru recrutarea Wizz Air și exersează toate probele interviului alături de cei mai buni traineri din aviație. Te așteptăm la cursurile Vreau să fiu Stewardesă din perioada următoaren ca să îți crești șansele de angajare cu până la 100%. Poți opta pentru următoarele cursuri:

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.