“Am copilărit lângă un aeroport” – Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air

Andrei este un tânăr de doar 19 ani care la o vârstă atât de fragedă a știut ce carieră vrea să urmeze. Pentru el, aviația a fost răspunsul firesc având în vedere că a copilărit în apropierea unui aeroport. A crescut admirând avioanele zburând desupra casei lui, iar acum se pregătește să îmbrace uniforma companiei Wizz Air.

Cine este Andrei și cum l-ai descrie dacă ai fi prietenul lui cel mai bun?

Andrei este o persoană căreia îi place foarte mult și depășească mereu limitele în tot ceea ce face. Un tânăr pozitiv, onest și de încredere, loial, prietenos și foarte ambițios. Este prietenul de la care poți învăța oricând lecția curajului.

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

“Microbul” a existat dintotdeauna, mai ales am copilărit lângă un aeroport, iar zborul avioanelor deaspura casei părintești aveau mi mențină trează dorința de a zbura. Primul fior l-am simțit la aniversarea celor 14 ani, primind din partea părinților o surpriză foarte mare: un zbor cu un avion de mici dimensiuni, doar eu și pilotul. Emoțiile m-au copleșit! Bucurie, teamă, curiozitate, încredere, libertate….zburam pentru prima dată!

%name Am copilărit lângă un aeroport   Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air
Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

A fost simplu: am terminat cursurile liceale, și în perioada imediat următoare m-am înscris la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă.

La câte interviuri cu companii aeriene ai participat până să fii învingător?

Poate fi destin, unii ar spune că sunt mult prea norocos, răspunsul este: un singur interviu din care am fost declarat învingător!

Andrei Wizz Air 2 Am copilărit lângă un aeroport   Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air

Cum a decurs interviul Wizz Air? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți învingi emoțiile?

Fiind prima experiență pentru mine, interviul a fost o mare provocare. 110 candidați doritori la fel de mult ca mine să treacă de acest interviu. În jurul meu majoritatea candidaților aveau deja experiență a cel puțin un interviu cu o companie aeriană, iar acest lucru pentru mine a fost o emoție în plus, aceea că ei aveau idee despre ce va urma în ziua respectivă, iar eu nu. Cea mai dificilă probă a fost cea de role play. De profesie pianist, la cei 19 ani am acumulat suficientă experiență în a trăi emoțiile într-un mod constructiv având numeroase expuneri în fața publicului. Am fost animat de dorința de a-mi îndeplini visul și am luptat pentru el.

Andrei Wizz Air 3 Am copilărit lângă un aeroport   Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

În opinia mea, recrutorii m-au ales pentru ceea ce am reușit să “TRANSMIT”: carismă, zâmbet, atenție, empatie, motivație.

Te-ai pregătit alături de echipa noastră în cadrul unui curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu?

Nu-mi imaginez cum aș fi reușit să devin însoțitor de bord fără a parcurge cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă. Am fost pregătit pentru toate probele ce urmau să vină în cadrul unui interviu organizat de o companie aeriană.

Ce părere ai despre trainerii Vreau să fiu Stewardesă?

Am numai cuvinte de laudă pentru trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Persoane pline de modestie, cu cariere solide în domeniu, entuziaste și foarte implicate în pregătirea fiecărui cursant. Bucuria de a împărtăși cu noi toată priceperea și experiența avută, a ajutat fiecare cursant să capete încredere și o dorință și mai mare în visul de a prinde aripi.

Andrei Wizz Air 5 Am copilărit lângă un aeroport   Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air

Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplul și să lucreze ca însoțitor de bord?

Îi pot sfătui pe cititori să parcurgă interviurile acordate de către cursanții angajați si în felul acesta vor înțelege că fiecare dintre noi avem o poveste, o dorință, un vis realizat, iar următoarea poveste poate fi a lor.

%name Am copilărit lângă un aeroport   Andrei, fost cursant, viitor însoțitor de bord Wizz Air

Un mesaj pentru echipa Vreau să fiu Stewardesă 🙂

Echipei Vreau să fiu Stewardesă vreau să le transmit că le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru toată  experiența împărtășită și pentru încrederea pe care mi-au insuflat-o.

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

  • Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

  •  Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

  • Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.