Interviu cu Andreea – fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: “Aplicat – Promovat – Zburat”

Andreea Cojocariu, fosta noastră cursantă și viitoare stewardesă Emirates, rememorează traseul pe care l-a parcurs pentru a obține aripile la care visa cu mult entuziasm! Află povestea ei, precum și ce a determinat-o să aleaga Emirates, într-un interviu sincer în care aceasta relatează traseul ei către o carieră în aviație cu multă emoție în suflet.

Cine este Andreea și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai bună?

Andreea este o persoană sociabilă, ambițioasă, sinceră și tot timpul în căutare de aventuri și prieteni noi. Pasionată de citit, călătorii și cultură culinară. andreea stewardesa emirates 5 Interviu cu Andreea  fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: Aplicat  Promovat  Zburat

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmp lat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

Totul a început spontan, mă aflam în Constanța – orașul meu de suflet, când un prieten foarte bun m-a sunat și mi-a povestit despre echipa voastră superbă care face minuni. N-am stat mult pe gânduri, am acceptat și am aplicat imediat pentru următorul curs, am privit-o ca pe o nouă provocare pentru că iubesc să ajut oameni, empatizez cu ei și sunt fascinată de popoare și culturi noi și iată, acum scriu interviul direct din Dubai!

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Deși mi-am dorit Emirates pentru că am avut ocazia să fiu la bordul aeronavei de câteva ori și pot spune că sunt o echipă minunată, iar service-ul este mult peste așteptări, am început cu Ryanair unde am și primit job-ul. La câteva săptămâni distanță, am aplicat pentru Emirates și am fost una dintre cei 6 norocoși care au mers mai departe. Doar 3 dintre noi am ajuns în Dubai. 

andreea stewardesa emirates 2 Interviu cu Andreea  fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: Aplicat  Promovat  Zburat

La câte interviuri cu companii aeriene ai participat până fii învingătoare? 

Datorită vouă, am fost pregătită pentru interviul Emirates, am știut să-mi stăpânesc emoțiile și am avut ceea ce se numește “self confidence” și care în opinia mea este cel mai important lucru dacă vrei să treci interviul. Aplicat – Promovat – Zburat. Probele le-am repetat cu voi, dragile mele așa că nu a mai fost nimic greu, bineînțeles documentarea și exercițiul este cheia succesului.

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

Am fost mereu zâmbitoare și încrezătoare în tot ce am spus și am făcut. Cred că aceste 2 calități mă definesc. Pozitivitatea este la fel, o calitate ce nu trebuie să lipsească din portofoliul unei stewardese . andreea stewardesa emirates 2 1 Interviu cu Andreea  fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: Aplicat  Promovat  Zburat

Te-ai pregătit alături de echipa noastră în cadrul unui curs pregătitor Vreau  fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii Vreau  fiu Stewardesă?

Sigur, echipa “Vreau să fiu Stewardesă” mi-a oferit acel boost de care aveam nevoie și au venit în ajutorul meu când a fost necesar. Activitățile, sfaturile și încrederea în sine pe care le exersezi la cursul “Vreau să fiu Stewardesă” nu le vei găsi în altă parte. Este pur și simplu magic. andreea stewardesa emirates 1 Interviu cu Andreea  fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: Aplicat  Promovat  Zburat

Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplu și să lucreze ca însoțitori de bord?

Documentare, exercițiu și multă încredere în sine.

Cum vezi relocarea într-o țară arabă?

Iubesc Dubaiul și mă adaptez repede așa că asta nu a fost o problemă pentru mine, din contră – a new challenge in My Life . 

Un mesaj pentru echipa Vreau  fiu Stewardesă 🙂

Vă mulțumesc din suflet pentru bagajul de cunoștințe acumulate, sunteți minunate și vă urez toate cele bune și la cât mai mulți cursanți de succes!andreea stewardesa emirates 6 Interviu cu Andreea  fostă cursantă, viitoare stewardesă Emirates: Aplicat  Promovat  Zburat

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.