“Nu m-am gândit niciodată să renunț la visul meu”- Povestea Andreei, viitor însoțitor de bord Ryanair

În drumul ei către nori, Andreea nu a renunțat nici o clipă la a spera și a lupta pentru ceea ce își dorește. În iunie 2019 s-a înscris la cursul Vreau să fiu Stewardesă, iar ulterior pașii au dus-o către nori, acolo unde se afla deja demult inima ei. Andreea se pregătește să devină curând stewardesă.

Cine este Andreea și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena sa cea mai bună?

Ca pe o persoană ambițioasă, o persoană care atunci când își propune reușească un lucru, nu renunță. Știe cum -și facă repede prieteni noi și se adapteze la noi schimbări, însă cel mai important lucru mi se pare prietenii pot conta pe ea atunci când au o problemă și indiferent de situație rămâne cu un zâmbet larg pe față.

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

Microbul zborului s-a activat cu doi ani în urmă pentru atunci mi-am dorit prima dată devin însoțitor de bord, însă deja eram înscrisă la facultate, fapt ce m-a făcut să mai amân. Prin luna Martie 2019 am descoperit pagina voastră de Facebook, acolo m-am documentat foarte bine, am citit diferite articole despre ce înseamnă viața de însoțitor de bord și am realizat pentru asta sunt făcută.

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Cum ziceam, după ce am aflat de pagina voastră de Facebook, m-am hotărât imediat vin la cursuri. După cele 4 zile intensive de cursuri m-am simțit pregătită merg la interviul cu orice companie aeriană. Bineînțeles, nu a fost ușor la început, am avut parte și de eșecuri, dar nu m-am gândit niciodată renunț la visul meu.

andreea ryanair 3 696x1024 Nu m am gândit niciodată să renunț la visul meu  Povestea Andreei, viitor însoțitor de bord RyanairLa câte interviuri cu companii aeriene ai participat până sa fii învingătoare?

Am trecut prin trei interviuri Wizz Air, două Emirates și un interviu Ryanair, unde am ieșit învingătoare. De când a început interviul am simțit de data asta o reușesc.

Cum a decurs interviul Ryanair? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți învingi emoțiile?

Interviul a fost unul destul de ușor. Am fost surprinsă când am văzut sunt 90 de persoane. Cred atunci am avut cele mai mari emoții. Toți păreau bine pregătiți pentru interviu, însă n-am încetat sper o fie bine. Testul de engleză a fost cel mai important. Aici au fost eliminate aproximativ 30 de persoane, după care ni s-a prezentat compania cam 2 ore. Recrutorii trebuiau se asigure ni se potrivește și suntem ceea ce caută pentru compania lor. După aceasta, am intrat pe rând în sală, la interviul final, unde ne-a întrebat “De ce vrem fim însoțitori de bord”, despre locul actual de muncă, dacă avem tatuaje etc. Am așteptat 4 zile lucrătoare de la interviu și am primit răspunsul mult așteptat. Am trecut de interviu cu succes și o încep trainingul pe 3 Noiembrie 2019.

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

Cum am zis, testul de engleză a contat foarte mult pentru ei. Pentru ei, este important să vadă nivelul de engleză la care un candidat este. Din fericire, au fost mulțumiți de mine. Pe lângă asta am zâmbit continuu și am fost prietenoasă cu toată lumea.

andreea ryanair 2 873x1024 Nu m am gândit niciodată să renunț la visul meu  Povestea Andreei, viitor însoțitor de bord Ryanair

Te-ai pregătit alături de echipa noastră în cadrul unui curs pregătitor Vreau sa fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii Vreau sa fiu Stewardesă?

Dragele mele,  sunt foarte recunoscătoare, faceți o treabă excepțională, fără voi cu siguranță nu ajungeam până aici! Am luat parte la 4 zile de curs intensiv în luna Iunie. Datorită cursului vostru am prins încredere în mine și am învățat cum comport la un interviu. Nu am simțit sunteți traineri, ci mai mult, niște prieteni vechi care ne-au așteptat cu nerăbdare ne revadă. Cum am intrat în sală, am simțit acolo era locul meu. Sunteți suflete calde, ne-ați învăț absolut tot și cel mai important ne-ați lăsat cu o experiență de neuitat.

Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplul și să lucreze ca însoțitori de bord?

Recomand acest curs tuturor care vor o carieră în aviație. Este exact ce aveți nevoie pentru a merge pregătiți la un interviu.

Un mesaj pentru echipa Vreau sa fiu Stewardesă 🙂

Va mulțumesc încă o dată și sper să ne revedem curând. Va doresc tot binele din lume și cât mai multe realizări. Vă pup!

 

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

1.Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

2.Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.