Covid-19: Noul proces de recrutare Emirates

Compania aeriană Emirates a continuat să primească aplicații din partea candidaților la jobul de însoțitord de bord, chiar și această perioadă de restricții generate de pandemia de covid-19. Și pentru că majoritata companiilor și-au mutat mare parte din activitate în mediul online în această perioadă, la fel a procedat și Emirates continuând procesul de recrutare a viitorilor însoțitori de bord la nivel online.

Iată care este noul proces de recrutare online al însoțitorilor de bord Emirates:

 1. Aplici online pe site-ul Emirates: orice persoană care îndeplinește condițiile de angajare Emirates, își poate face cont pe site-ul Emirates și depune aplicația sa online – ai nevoie de un CV perfect și un set de fotografii. Poți aplica aici.
 2. Dacă aplicația ta este considerată eligibilă, vei primi o invitație să susții un interviu video. Acest interviu video este unul înregistrat: asta înseamnă că nu îl vei susține cu cineva de cealaltă parte a ecranului, ci te vei înregistra dând o serie de răspunsuri. Vei primi pe email un link cu platforma Emirates unde trebuie să te înregistrezi/filmezi dând răspunsuri la întrebările care ți se vor afișa pe ecran – vor fi 4 întrebări, iar la fiecare întrebare ai 2 minute ca să dai răspunsul.
 3. Dacă treci de această etapă, următorul pas este să primești o altă invitație, de data aceasta la un interviu video față în față cu un recrutor, foarte similar cu interviul final de la interviurile clasice. În cadrul acestui interviu, recrutorul îți va pune întrebări pe baza CV-ului și experienței tale. Acest interviu poate dura 20-30 de minute.
 4. Dacă vei trece de acest ultimul interviu video, următorul pas va fi să susții probele de echipă și testul de înălțime & grooming în momentul în care restricțiile legate de virus vor fi ridicate și Emirates va organiza din nou interviuri.

Practic, toți candidații care trec de aceste faze de selecție online, vor avea prioritate în procesul de angajare, fiind primele persoanele invitate să susțină celelalte etape de interviu și astfel să poată finaliza angajarea ca însoțitori de bord Emirates.

Sfatul nostru: nu lăsați timpul să treacă, pregătiți-vă un CV perfect și aplicați chiar acum pe site-ul Emirates! Curajoșii de azi sunt însoțitorii de bord de mâine!

Condiții de angajare la Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60 cm
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

IMPORTANT: vă reamintim că pentru angajarea la această companie aeriană NU este necesară o școală de însoțitori de bord și niciun fel de diplomă în acest domeniu. Compania aeriană asigură gratuit trainingul, ulterior angajării.

Cum te putem ajuta?
 1. Curs online de pregătire: organizăm cursuri online care te pregătesc să treci cu succes de întreg procesul de angajare ca însoțitor de bord. În cadrul acestui curs exersezi toate probele de la interviu, înveți vocabular de aviație și tehnici de public speaking și asimilezi modul în care gândește și acționează un însoțitor de bord ca să fii cât mai aproape de ceea ce caută recrutorii. Detalii și înscrieri aici.
 2. CV perfect – specialiștii Vreau să fiu Stewardesă se pot ocupa să îți realizeze un CV perfect cu care să poți aplica la orice companie aeriană. Detalii aici.

4 Comments
 • Dediu Alexandra
  Posted at 15:37h, 07 mai Răspunde

  Sunt interesata de o posibila cariera ca insotitoare de bord. Dar, am un tatuaj vizibil pe antebrat, exista o firma de transport aerian care are o politica permisiva in privinta tatuajelor?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 13:01h, 08 mai Răspunde

   Buna Alexandra,

   Ca sa iti putem oferi un feedback cat mai bun, te rog trimite-ne un email cu o fotografie a tatuajului pe adresa din sectiunea CONTACT a siteului.

   Succes,
   Anca

 • Aliona Gumenita
  Posted at 16:06h, 08 mai Răspunde

  Buna ziua! Ce documente sunt necesare la recrutare?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 15:40h, 12 mai Răspunde

   Buna Aliona,

   Ai nevoie de un CV in limba engleza si un set de fotografii bust si plan intreg. Succes!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.