Am participat la ultimul interviu Qatar Airways. Când pot aplica din nou?

E intrebarea pe care o primim aproape zilnic de la voi. Ce faci dacă ai fost la ultima recrutare Qatar Airways, nu ai reușit să treci de interviu și acum vrei să aplici din nou? Trebuie să aștepți 6 luni sau nu?

La Qatar Airways NU se aplica aceasta regula de 6 luni, utilizată de companiile aeriene arabe atunci cand vine vorba de participarea la interviu (Emirates, Etihad Airways, Flydubai etc). Acest lucru înseamnă că poți oricând reaplica, daca nu ai fost norocos la un interviu.

De exemplu, s-a întâmplat ca cei de la Qatar Airways să vină să recruteze într-un weekend la București, iar în weekendul următor la Cluj Napoca. Am avut cursanți care s-au dus la recrutarea de la București, nu au reușit să treacă de CV Drop, iar în săptămâna următoare s-au dus la Cluj Napoca unde au treacut cu succes de toate probele.

De asemenea, puteti merge în orice țară din Europa la interviu. Am avut cursanți care au trecut cu succes de interviu la Sofia, la Munchen sau la Milano. Depinde de voi unde alegeți să sustineți interviul și ce credeți că vă avantajează mai mult.

Va dau o sugestie: în Germania nu se înghesuie foarte multe mulți candidați pentru un job de însoțitor de bord. De asemenea, nici limba engleză nu e neapărat un punct forte în această țară. Așa că poți avea norocoul să mergi la un interviu în Germania și să constați că, spre deosebire de România, unde aplicanții se ridică la câteva sute, acolo concurența ta să fie de 20-40 de persoane maxim. Poate fi o șansa în plus pentru tine 🙂

Așadar, în concluzie, NU avem o regulă de 6 luni la Qatar Airways în care să fii blocat să participi la recrutare. Poți merge oricând la interviu, important este să fii foarte bine pregătit, să ai încredere în tine și un strop de noroc.

Vă țin pumnii!
Anca

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-plane” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Echipa Vreau să fiu Stewardesă te pregătește să treci cu succes de interviul Qatar Airways. Organizăm o zi de curs pregătitor în care vei exersa toate probele de la interviu, vei învăța cum să treci peste emoții și ce ai de făcut ca să îi cucerești pe recrutori. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

9 Comments
 • Nastase Mariana
  Posted at 10:11h, 17 iulie Răspunde

  Buna! am si eu nevoie urgent de ajutoe cu o intrebare…vreau sa particip pe 25-26 iulie la interviu pt Qatar dar am o problema…pasaportul meu nu este emis inca. abia pe 30 il pot ridica, am facut ieri cererea de emitere. stiu ca se cere o copie dupa pasaport, in situatia mea am vreo sansa sa ma accepte la interviu?
  Multumesc

 • Alexandra Vrabie
  Posted at 11:00h, 17 iulie Răspunde

  Da, Mariana. Daca vad ceva in tine nu se opresc in asta

 • Nastase Mariana
  Posted at 15:15h, 17 iulie Răspunde

  multumesc mult de tot pentru raspunsuri! ma ajuta foarte mult 🙂 nu m-am inscris pe site dar o sa merg direct acolo, am inteles ca se poate, e open day, nu?

 • Nastase Mariana
  Posted at 22:36h, 17 iulie Răspunde

  Buna Anca,

  Multumesc din nou pentru raspuns, si daca as fi avut posibilitatea, mai mult ca sigur as fi participat la curs, insa in acest moment am un alt job si nu imi poat lua ziua libera. Apreciez ajutorul pe care il oferiti prin raspunsurile voastre, sunt foarte utile toate sfaturile si articolele. Keep up the good work 🙂

  O zi buna!

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 09:09h, 20 iulie Răspunde

   Buna din nou Maria,

   Iti tin pumnii si iti urez succces, sa reusesti sa treci de toate probele!

   Anca

 • Andra
  Posted at 10:42h, 27 iulie Răspunde

  Buna. In perioada 1- 2 august 2015 e interviu pentru Qatar Airways in Timisoara. vreau sa va intreb, cat de stricti sunt in priviinta tatuajelor ? tin sa mentionez am 4 tatuaje din care unu pe incheietura mainii unu mic pe deget si restul se pot acoperii de haine. Are rost sa incerc ? – See more at: https://vreausafiustewardesa.ro/qatar-airways-angajeaza-insotitori-de-bord/#comment-118638

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.