Al Maha Airways caută cabin manageri

Al Maha Airways, noua divizie a Qatar Airways ce urmează să se deschidă în Arabia Saudită în aceasta toamnă, se află în căutare de cabin manageri. Noua compania va avea baza la Jeddah și, pentru început, va opera doar zboruri domestice.

Ce așteptari au de la candidați?

“Vei fi responsabil/ă de motivarea și implicarea echipei pe care o vei conduce, astfel încât fiecare membru să ducă la îndeplinire obiectivele companiei. Trebuie să acționezi ca un trainer, ca un mentor și ca un sfătuitor cu echipa ta, astfel încât să o motivezi să-si îndeplinească atribuțiile la cel mai intal nivel”

Condiții:

-diplomă de facultate

-experiență de 8 ani ca însoțitor de bord, din care ultimii 3 într-o poziție managerială

Mai multe detalii despre cerințe puteți găsi pe site-ul Qatar Airways.

Puteți aplica pentru aceasta poziție, prin trimiterea unui CV către Al Maha Airways.

Atenție: există o regulă (nu este publică pe site, însa se aplică fără excepții) ce ține de politica interna a acestei companii, În ceea ce privește recrutarea personalului de sex masculin, nu se acceptă decat bărbați din Arabia Saudită. Acest lucru face ca acest anunț de recrutare sa fie practic dedicat doar femeilor.

*Intr-o prima etapa, cei de la Al Maha Airways au facut recrutari de personal fără experiență în aviație, pentru poziția de cabin crew. Printre primele fete selectate s-a numarat și una din cursantele Vreau sa fiu Stewardesa. Despre experiența ei de la interviu puteți citi aici.

Dacă vrei să îți perfecționezi limba engleză și să înveți cum să treci cu succes de probele de la interviu, atunci vino la cursul “English for flight Attendants”. Te așteaptă 3 zile în care vei exersa testele scrise de limba engleză de la interviu, vocabularul specific aviației și jocurile de grup, vei învăța cum să îți construiești o prezentare care să conteze și cum să treci peste cele mai frecvente greșeli de exprimare. Detalii despre curs găsești aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.