Air Wings angajează însoțitori de bord pentru B-737

Compania aeriană Air Wings cu baza la București face angajări de însoțitori de bord pentru aeronave de tip Boeing 737.

CONDIȚII:

– minim 18 ani

– fluență în limba engleză – vorbit și scris;

– cunoașterea unei alte limbi străine poate fi un avantaj

– abilitate de a înota

– licență de zbor valida pe Boeing 737

– să atingi cu mâna 210 cm, desculț/ă

-pașaport valid

– fără tatuaje, aspect fizic plăcut

-disponibilitate de a zbura în străinătate pentru perioade mai mari de timp

Persoanele interesate sunt invitate să își trimită CV-ul însoțit de doua fotografii (tip pașaport si plan amplu) pe adresa de email: recruitment.cabincrew@air-wings.ro

Dacă vrei să îți crești șansele de a fi angajat ca însoțitor de bord,un fost însoțitor de bord cu experiență in recrutare , te pregătește în perioada 18 – 21 septembrie pentru interviul de angajare. Te asteaptă 4 zile de curs intensiv, exersarea probelor de la interviu, simularea interviului final, CV perfect, fotografii profesionale, workshop limba engleză. Detalii și înscrieri aici.   

8 Comments
 • Costin
  Posted at 15:03h, 09 august Răspunde

  Ce înseamnă -licenţă de zbor validă pe Boeing 737- ?

 • Anca Dumitrescu
  Anca Dumitrescu
  Posted at 09:27h, 10 august Răspunde

  Buna Costin,

  Înseamnă ca ai terminat o școală de aviație în urma careia ai obținut o calificare pe tip de aeronavă, în acest caz vorbind de Boeing 737. Diferența în cazul acestui anunț o face faptul că cer personal deja școlit, nu se va face trainingul în cadrul companiei Air Wings, cum se practică de obicei la companiile aeriene arabe sau Wizz Air.

  Succes,
  Anca

 • Alex
  Posted at 09:49h, 13 august Răspunde

  Licenta de zbor valida se refera la propriu la licenta de pilot? Sau licenta de a fi insotitor de zbor pe o astfel de aeronava? Si daca se poate, pe viitor, mai multe articole care sa vina si in ajutorul persoanelor de sex masculin care vor sa zboare in calitate de insotitor. Va multumesc.

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 10:50h, 13 august Răspunde

   Buna Alex,

   Licenta de zbor valida se refera la licenta de insotitor de bord, nu cea de pilot. Este vorba despre licenta pe care o dobandesti in urma cursurilor la o Scoala de Aviatie. Promitem ca pe viitor sa publicam mai multe articole si pentru persoanele de sex masculin. In principiu, sa stii ca exista cam aceleasi tipuri de conditii si pentru femei si pentru barbati cand vine vorba de aceasta meserie.

   Keep you posted,
   Anca

 • Irina
  Posted at 18:24h, 14 august Răspunde

  Buna Anca!
  Imi spui ,te rog,ce fel de companie e Air Wings,nu găsesc mare lucru despre ei 🙁

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 08:19h, 15 august Răspunde

   Buna Irina,

   Acesta este site-ul lor:http://air-wings.ro/ In rest, nu sunt foarte multe informatii despre companie in online, decat ca este cel mai mare operator de avioane de tip ATR din Romania. Succes!

 • Adrian
  Posted at 18:20h, 16 septembrie Răspunde

  1. Nu este cel mai mare operator de avioane tip ATR din Romania, deoarece nu detin si nu au detinut aceste aeronave, mai mult decat atat inca (sau pana acum putin timp 2-4 sapt ) nu sunt/erau companie aeriana!
  2. La cerinte, referitor la tatuaje este gresit tradusa! Cerinta este fara tatuaje la vedere ( Well-groomed appearance, no visible tattoos, impeccable manners when in uniform ) sau cel putin eu asa am invatat engleza :))

 • Alex_T
  Posted at 18:21h, 22 septembrie Răspunde

  Buna seara,

  Luand in considerare faptul ca fac parte din echipa Air Wings, doresc sa fac urmatoarele precizari si completari benefice micilor neintelegeri:

  Adrian
  1. Acel articol privind anvergura operatorului avand in flota numeroase avione de tip ATR, nu este un articol despre compania care a facut anuntul mai sus mentionat, este o alta companie care din pacate, ne poarta numele. Ca si indiciu…noi cautam personal pentru Boeing nu pentru ATR.
  2. Apreciez abilitatea ta de a depista anumite greseli in traducerea unor fraze, dar cel care citeste anuntul (avand un minim de experienta in acest domeniu) intelege “de la sine” ca nu ne referim la toate tatuajele, ci doar cele vizibile.

  Alex.
  Anuntul nu este doar pentru “Insotitoare de Bord”, este valabil si pentru “Insotitori”. Succes.

  Irina.
  Daca esti curioasa despre compania Air Wings, aplica si daca vei fi selectata, vom avea placerea sa-ti raspundem tuturor intrebarilor.

  O seara placuta va doresc.

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.