8 decembrie – Assessment Day Qatar Airways la București

La începutul lunii noiembrie, Qatar Airways anunța că va organiza o recrutare de tip Assessment Day(AD) la București, iar candidații care doreau să participe erau invitați să aplice online până pe 1 decembrie. Invitațiile au fost deja trimise către persoanele selectate în urma aplicațiilor online, iar interviul a fost stabilit pentru data de 8 decembrie.

Conform invitatiei Qatar Airways, interviul va avea loc la sambata, 8 decembrie, de la 9 la 12, ATHÉNÉE PALACE HILTON BUCHAREST, Strada Episcopiei nr. 3 din București.

*este pentru prima dată după o lungă perioadă de timp când Qatar Airways organizează un intervu de tip AD și nu Open Day în România. 

Atenție: doar persoanele care au aplicat online și au primit invitație se pot prezenta la interviu!

Cerințe de angajare ca stewardesă Qatar Airways:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • să ai minim studii liceale
  • să fii apt din punct de vedere medical
  • fluent în limba engleză, scris și vorbit
  • disponibil pentru relocarea în Doha, Qatar
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională

Probele de la un interviu Qatar Airways

Iată cum se desfășoară o recrutare Qatar Airways și care sunt probele la care să te aștepți – ai aici un articol pe larg despre acest subiect.

Succes tuturor!

[vc_message]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.