6 ani de când #împlinimvisuri și #oferimaripi: La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă!

6 ani de Vreau să fiu stewardesă.

6 ani de bucurii nemărginite.

6 ani în care am trăit cele mai frumoase momente din viața mea profesională. anca si georgiana fondatoare vreau sa fiu stewardesa 6 ani de când #împlinimvisuri și #oferimaripi: La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă!

De 6 ani încoace, Vreau să fiu Stewardesă este motivul pentru care mă trezesc dimineața și zâmbesc, e modul în care am reușit să oferim celor din jur speranță și curaj să creadă în visurile lor. De fapt, cu Vreau să fiu Stewardesă, ne-am dovedit întâi nouă (mie și partenerei mele Georgiana) că orice vis ai avea, îl poți îndeplini. Uneori, n-ai nevoie decât de un strop de curaj, o doză de nebunie, un „bobârnac” din partea vieții(da, e bine când viața te pune la zid!) și putere de muncă să înfrunți orice greu ar veni. Cam așa a fost și la noi, acum 6 ani, când ne-am gândit să punem bazele primei platforme online dedicată însoțitorilor de bord, iar mai apoi primului centru din România care furnizează cursuri de pregătire pentru interviurile cu companii aeriene. 

curs pregatitor grup feb 2019 6 ani de când #împlinimvisuri și #oferimaripi: La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă!Vreau să fiu Stewardesă e și dovada vie că munca și prietenia pot da naștere unei legături incredibile și unui sentiment de familie și de încredere cum nu credeam că se poate: am pornit Vreau să fiu Stewardesă în 2013 alături de partenera mea Georgiana, iar 6 ani mai târziu ea este omul cel mai apropiat de mine, cea fără de care nu aș vedea nimic din ce facem întâmplându-se. Apoi, în jurul nostru am reușit să construim o mare familie: familia Vreau să fiu Stewardesă.

Vreau să fiu Stewardesă înseamnă prietenie, echipă, multe zâmbete și amintiri pentru totdeauna. Vreau să fiu Stewardesă n-a fost niciodată despre un om. A fost mereu despre toți cei care ne-au ales: cursanți, traineri, cititori, parteneri de business, prieteni care ne-au fost aproape, angajați care n-au fost niciodată doar niște oameni cu contract de munca, căci fiecare din ei ne-a devenit extrem de apropiat, de fiecare ne leagă o prietenie frumoasă și momente dragi pe care le-am trăit împreună.

Sunt 6 ani in care noi am crescut enorm, 6 ani în care ne-am depășit limitele și am învățăt că atunci când muncești cu drag și pasiune lucrurile vin de la sine, nu trebuie să forțezi nimic.IMG 0924 6 ani de când #împlinimvisuri și #oferimaripi: La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă!

6 ani înseamnă și 138 de cursuri organizate în România, Republica Moldova, Italia și Serbia.

6 ani înseamnă și peste 2500 de cursanți pregătiți.

6 ani înseamnă și mii de ore petrecute în sala de curs. Mii de ore răspunzând la mesaje, telefoane sau emailuri. Mii de ore în care am scris și documentat articole utile pentru site. Mii de ore pe care le-am dedicat familiei Vreau să fiu Stewardesă.

6 ani mai înseamnă și multe lecții pe care le-am învățat și momente care ne-au întărit și ne-au făcut să creștem. Promitem să nu încetăm să o facem, în fiecare zi.

Vă mulțumim că ne-ați fost aproape, că ne-ați încurajat, că datorita vouă suntem și azi aici. 

La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă! Îți datorez toate succesele mele profesionale de până acum! Să crești și mai mare, să ajungi departe! 

Din toată inima,

Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă

p.s: mai multe despre noi aici.%name 6 ani de când #împlinimvisuri și #oferimaripi: La mulți ani, Vreau să fiu Stewardesă!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.