7 întrebări și răspunsuri despre cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă

1. Ce este și ce presupune cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă?

Cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă este primul și cel mai complex curs de pregătire însoțitori de bord din România. Reprezintă un curs intensiv de pregătire pentru interviurile cu companii aeriene, un curs care de introducere în tot ceea ce înseamnă meseria de însoțitor de bord și în procesul de recrutare al diverșilor operatori aerieni.

În cadrul acestui curs asigurăm o pregătire intensă pentru INTERVIUL cu ORICE companie aeriană: de la tot ce înseamnă fiecare probă de interviu în parte (pe care au ocazia să o exerseze la curs) până la limba engleză, vocabular de specialitate, tehnici de public speaking, depășirea emoțiilor, lucrul în echipă și gândire creativă. Practic, ne-am dorit ca prin cursurile noastre să îmbunătățim abilitățile și performanța candidaților la jobul de însoțitor de bord, pentru a le crește cât mai mult șansele de angajare.

Cursurile “Vreau să fiu stewardesă” sunt un fel de profesor care te îndrumă și îți deschide calea către o lume nouă. Îți arată scurtături, te învață cum să gândești inteligent, cum să fii cu un pas înaintea celorlalți, exersează cu tine până în momentul în care vei fi pregătit pentru marele examen, interviul de angajare însoțitori de bord. Dacă îndeplinești criteriile afișate de către noi atunci când o companie aeriană își anunță recrutarea (vârstă, înălțime, nivel de limba engleză, studii, etc), totul va fi foarte ușor, iar faptul că vei participa la un curs de-al nostru te va familiariza cu tot procesul de recrutare și cu probele la care recrutorii te vor suspune în ziua interviului.

2. Cât durează acest curs?

Un curs pregătitor pentru interviu durează 4 zile, 8 ore intensiv în fiecare zi, cu o pauză de prânz și câteva pauze mici de cafea (+țigară!). Aceasta ar fi varianta oficială. Neoficial, la toate cursurile noastre s-a stat atât de mult, cât au dorit cursanții, pentru că întrebările adresate trainerului au fost foarte multe, iar discuțiile despre aviație sunt mereu intense și captivante. Au fost zile în care cursul a durat și peste 10 ore și nici noi, nici cursanții n-are regretat vreo clipă timpul petrecut în sala de curs împreună.

3. De ce este cursul în limba engleză?

Atunci când mergi la un interviu pentru o companie aeriană, acesta se susține în limba engleză. Vei fi testat inclusiv în scris pentru a-ți dovedi cunoștințele. Mai mult, trebuie să dai dovadă de fluență în exprimare în fața recrutorilor. Cum altfel o să reușeși să îți engleza decât prin practică? La cursul nostru exersăm fiecare probă de la interviu până când cursanților le iese impecabil: de la prezentarea personală până la jocurile de grup și interviul final. Astfel, cursanții ajung să se obișnuiască cu un limbaj specific, se antrenează în discuții în limba engleză și reușesc să treacă mult mai repede peste bariera lingvistică. Nu contează la ce nivel te afli cu limba engleză. Te ajutăm să înveți și să îți corectezi eventualele carențe de vocabular și gramatică.

4. Cine sunt trainerii?

Cine te pregătește
rucsandra Vreau sa fiu Stewardesa 200x200 7 întrebări și răspunsuri despre cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă

Rucsandra Mihai

Are o experiență de 29 de ani ca însoțitor de bord – în prezent este trainer și editor Vreau să fiu Stewardesă

aida chivu1 e1454415734267 300x300 7 întrebări și răspunsuri despre cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă

Aida Chivu

Recrutor și specialist în resurse umane cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

IMG 3353 e1554403505249 223x223 7 întrebări și răspunsuri despre cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă

Adriana Marcu

Are o experiență de 5 ani ca șef de cabină și Recruitment Ambassador Qatar Airways.

anca dumitrescu trainer Vreau sa giu Stewardesa 251x251 7 întrebări și răspunsuri despre cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă

Anca Dumitrescu

Coordonatorul cursului, are o experiență de peste 8 ani ca trainer certificat la nivel internațional.

Vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă! Vor fi 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.

1 Comment

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.