6-7 octombrie: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Timișoara

În perioada 6-7 octombrie, echipa Vreau să fiu Stewardesă se va afla la Timișoara unde va organiza un curs de pregătire pentru viitori însoțitori de bord. Timp de 2 zile, cursanții noștri se vor pregăti să treacă cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană, astfel încât să obțină jobul de însoțitor de bord.

Revenim la Timișoara cu un curs ca urmare a numeroaselor solicitări trimise de cititorii Vreau să fiu Stewardesă care își doreau să organizăm cursuri pentru însoțitori de bord și în vestul țării.

*precizare: unul din scopurile cursului este pregătirea interviului Emirates care va avea loc la Timișoara pe 12 octombrie. (Detalii despre recrutare aici)

Cursul este unul intensiv, o durată de 8-10 ore în fiecare zi, în care trainerul va avea grijă să primești toate informațiile de care ai nevoie ca să treci cu succes de interviurile cu companii aeriene. Vei exersa toate probele care se dau în general la interviu, vei afla tot ce ai nevoie să știi despre companiile aeriene care angajează frecvent în România, vei învăța tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor și vei avea șansa să exersezi de asemenea și limba engleză specifică de la interviu.

Ce vei învăța la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

 • Totul despre meseria de însoțitor de bord: fișa postului, companii aeriene care recrutează, avantaje și deazvantaje ale acestui job, vocabular de specialitate în limba engleză
 • Exersezi probele de interviu și primești feedback din partea trainerilor cu privire la activitatea ta
 • Înveți cum trebuie să rezolvi sarcinile date de recrutorii
  Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviu
 • Simulezi și exersezi teste  scris de limba engleză de la interviu
  Exersezi interviul final și întrebările capcană pe care ți le-ar putea pune recrutorii
 • Bonus: îți facem cadou 2 cărți în format .pdf despre interviurile din aviație

PREȚ CURS: 800 lei (pentru înscrieri până pe 25 septembrie prețul este redus la 600 lei)

UNDE: Hotel President, Strada Dinu Lipatti nr. 25

CAND: 6-7 octombrie ora 10.00

Rezervă-ți un loc!

poza grup17 cursanti Vreau sa fiu Stewardesa 1024x682 6 7 octombrie: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Timișoara

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit aproape 200- de cursanți și am organizat 100 de cursuri în România, Rep. Moldova, Italia și Serbia
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici.

Rezervă-ți acum un loc la curs. Aplică aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 6 7 octombrie: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Timișoara

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.