3 ani vreau sa fiu stewardesa e1472216004416 3 ani de Vreau să fiu Stewardesă. Vino să sărbătorim împreună!

În septembrie se împlinesc 3 ani de când Vreau să fiu Stewardesă a devenit oficial prima platformă din România dedicată celor care își doresc o carieră ca însoțitori de bord. 3 ani în care am oferit zilnic informații despre aviație, am scris sute de articole utile și am răspuns la mii de întrebări din partea cititorilor noștri.

Se împlinesc 3 ani de când ne-am propus să oferim aripi, iar visurile noastre au ajuns mai departe decât am fi crezut vreodată. După 3 ani, sute de cursanți ne reprezintă pe tot globul, în uniforma unor mari companii aeriene, ducând povestea Vreau să fiu Stewardesă și mai departe.

În ultimii 3 ani ne-am dedicat complet acestui proiect și am făcut din el un brand de renume în România. Un brand apreciat, premiat și recunoscut ca cel mai bun proiect online de aviație, primul de altfel din aceast domeniu. Au fost 3 ani plini, cu multă muncă și cu satisfacții pe măsură.

Și cum orice aniversare merită sărbătorită împreună oamenii dragi nouă, pe 8 septembrie te invităm să fii alături de noi la petrecerea aniversară Vreau să fiu Stewardesă.

Evenimentul special “3 ani de Vreau să fiu Stewardesă – succesul poartă aripi” va avea loc pe 8 septembrie, de la ora 18.30, la Galeria Occidentului din București (Strada Occidentului nr. 11).

Te așteptăm să sărbătorim împreună, să ciocnim un pahar de vin și să mâncăm tort, să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim povești despre aviație și lumea însoțitorilor de bord.

Ne bucurăm de fiecare dată când avem oportunitatea să ne întâlnim cititorii în cadrul unor evenimente speciale și credem ca e ocazia perfectă să ne cunoască mai bine și să afle mai multe despre ce înseamnă experiența Vreau să fiu Stewardesă.

*Important: deoarece spațiul de la Galeria Occidentului este restrâns, numărul de locuri la acest eveniment este limitat. Completează formularul de înscriere din dreapta și asigură-te că pe 8 septembrie ai un loc rezervat la aniversarea noastră!

*accesul la eveniment este gratuit și se face în baza completării formularului de înscriere.

colaj 1 VSFS 1024x576 3 ani de Vreau să fiu Stewardesă. Vino să sărbătorim împreună!

Câteva lucruri despre noi 🙂

  • suntem prima platforma din România dedicată persoanelor care își doresc o carieră în aviație
  • ne-am lansat pe 27 septembrie 2013
  • echipa Vreau să fiu Stewradesă este formată din 7 persoane, foști însoțitori de bord, recrutori, specialiști în comunicare, marketing și organizare de evenimente
  • Vreau să fiu Stewardesă a primit 2 ani la rând premiul pentru cel mai bun proiect al anului în cadrul Galei Digital Divas
  • 1273 cursanți pregătiți până acum în cadrul cursurilor noastre
  • 70 cursuri organizate în România, Republica Moldova, Serbia și Italia
  • peste 600 articole publicate
  • 100.000 de cititori lunar
  • peste 4000 de comentarii pe site
  • 80% dintre cursanții noștri s-au angajat la mari companii aeriene

De reținut despre petrecerea aniversară

CÂND: 8 septembrie, ora 18:30

UNDE: Galeria Occidentului, Strada Occidentului nr. 11

CE: Petrecere aniversară 3 ani Vreau să fiu Stewardesă – succesul poartă aripi

Te așteptăm cu drag pe 8 septembrie să sărbătorim împreună 3 ani de Vreau să fiu Stewardesă!

Cu drag,
echipa Vreau să fiu Stewardesă