3 ani de la primul curs Vreau să fiu stewardesă + Cadou

În februarie 2014, la Galeria Occidentului, începea primul curs din România care pregătea candidații pentru interviul cu o companie aeriană. 3 ani mai tarziu ne aflăm tot la Galeria Occidentului unde pregătim grupa cu numărul 81.

În tot acest timp am pregătit 1547 de cursanți în România la București, Cluj Napoca, Iași și Timișoara, în Republica Moldova la Chișinău și în Italia la Roma. În aceasă primavară urmează Milan, iar spre varâ vom ajunge și în Spania.

Cristina, colega mea, îmi spunea în această dimineață că nouă ne plac sărbătorile. Așa este, în septembrie am aniversat 3 ani de când am lansat www.vreausăfiustewardesă.ro în on-line. Am făcut o petrecere mare în toamnă la Galeria Occidentului, locul care găzduieste cea mai mare parte a cursurilor și evenimentelor noastre. Apoi, în noiembrie 2016, am sărbătorit 3 ani de la prima conferință dedicată viitorilor însotitori de bord organizată vreodată în România.

În februarie anul trecut am marcat 2 ani de cursuri la un pahar de șampanie alături de cursanții și cititorii care au participat la 2 ore din curs, în cadrul unei sesiuni de porți deschise 🙂

[vc_images_carousel images=”12439,12447,12446,12442,12445,12444,12486,12443″ img_size=”full” speed=”2000″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes”]

Anul acesta ne este imposibil să repetăm evenimentul pentru că avem în sală 24 de participanți (tare simpatici) așa că ne-am decis să marcăm în alt mod sărbătoarea care închide seria evenimentelor #3ani de Vreau să fiu stewardesă – oferind un discount de 50% la toate cursurile noastre din perioada următoare.

Cadou Vreau să fiu stewardesă

Cadoul nostru pentru toți cititorii constă într-o o reducere de 50% la toate cursurile Vreau să fiu stewardesă anunțate în pagina de cursuri. Reducerea este valabilă doar astăzi, 17 februarie 2017, iar ca să beneficiezi de ea trebuie să completezi formularul de participare din pagina cursului la care vrei să participi și să plătești astăzi on-line (cu cardul) sau prin virament bancar taxa redusă de curs.

ATENȚIE:

Dacă achiti taxa de curs redusă, dar nu mai poți participa la curs, taxa nu poate fi restituită, însă poate fi folosită ca avans pentru un alt curs Vreau să fiu stewardesă.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre această ofertă specială ne poți contacta la nr. de telefon 0756057503 sau la adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

Să zburați,

echipa Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.