29 mai: Vino la Flying Tea #4 cu echipa Vreau să fiu Stewardesă

Pe 29 mai, deschidem din nou larg porțile sediului Vreau să fiu Stewardesă și vă invităm să bem un ceai împreună și să îți răspundem la întrebări!

Pregătește-te de decolare: cuplează-ți centura, ridică parasolarul, îndreaptă spătarul scaunului și asigură-te că bagajul este corect depozitat în compartimentul de deasupra capului. Pe 29 mai, veți avea parte de un altfel de “zbor” chiar în biroul echipei Vreau să fiu Stewardesă.

Ce ne-am propus? Flying tea este un eveniment special organizat lunar de echipa Vreau să fiu Stewardesă în care dorim să te cunoaștem și să povestim împreună pe subiecte și întâmplări frumoase din aviație. Ne-am propus ca, lunar, cititorii noștri să aibă ocazia să vină în vizită exact în locul în care zi de zi muncim pentru a oferi mai departe din experiența noastră, adică la biroul Vreau să fiu Stewardesă.

Ce vom face? “Zborul” cu durata de aproximativ 2 ore (adică întâlnirea noastră!) te va conduce către lumea norilor în cel prietenos mod: bem ceai și mâncăm prăjituri, povestim despre lumea însoțitorilor de bord și provocările sale, îți oferim toate informațiile de care ai nevoie la început de drum în aviație.

5 o’clock flying tea, ediția 4 – cum reușești să fii învingător la interviu

În general, la Flying tea discutăm despre tot ce presupune jobul de însoțitor de bord și pașii de urmat ca să îl obții. La ediția cu numărul 4 vrem să ne concentrăm timp de 90 de minute pe elementele care te fac învingător la interviu, pe modul în care trebuie să relaționezi cu recrutorii și „detaliile” care fac diferența.

FLYING TEA mai 29 mai: Vino la Flying Tea #4 cu echipa Vreau să fiu Stewardesă

Așadar, pe 29 mai, te poți afla pe lista de “pasageri speciali” din biroul nostru de la Piața Victoriei, cu care vom bea un ceai aromat și vom povesti despre aviație. Accesul la întâlnire este gratuit și limitat în funcție de locurile disponibile. Selecția participanților se face în ordinea înscrierii și în baza îndeplinirii condițiilor menționate mai jos.

Cum poți participa – condiții:

  • nu ai mai fost până acum la un eveniment/curs Vreau să fiu Stewardesă
  • ai peste 18 ani
  • completezi cu datele tale formularul de înscriere din această pagină
  • ne motivezi în maxim 250 de caractere de ce ai vrea să participi la acest eveniment
  • ești membru al comunității Vreau să fiu Stewardesă (Facebook, Instagram, grupul nostru de FB)
  • vrei să aplici pentru jobul de însoțitor de bord în următoarele 6 luni

De ce organizăm aceste evenimente?

Din ianuarie 2019, ne-am mutat într-un birou nou și vrem să vii în vizită la noua noastră casă! Vrem să ne vezi exact în locul în care muncim de zi pentru ca Vreau să fiu Stewardesă să împlinească cât mai multe visuri.

Vreau să fiu Stewardesă înseamnă o echipă, fiecare membru are povestea și experiența sa, și ne-am bucura să împărtășim asta cu tine, să ne cunoști pe fiecare în parte!

Vrem să depășim bariera online-ului și să comunicăm mai direct cu fiecare din voi!

Pe lângă evenimentele noastre speciale , deschise către publicul larg, cu zeci sau sute de participanți, unde ne era destul de greu să interacționăm cu fiecare în parte, ne dorim o întâlnire intimă (de aici și numărul limitat de locuri) la care să putem să-ți aflăm povestea și să îți oferim exact informațiile de care tu ai nevoie.

Important: dacă locurile se ocupă până să aplici, nu-i nimic, prin completarea formularului de înscriere vei avea prioritate la următorul eveniment. Un membru din echipa noastră va fi în permanentă legătura cu tine pe acest subiect.

Pregătit pentru zbor?

echipajul Vreau să fiu Stewardesă îți spune “Bun Venit la Bord”!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.