23-25 martie: Cursul English for future Cabin Crew

În perioada 23-25 martie vom organiza la București un nou curs English for future Cabin Crew, singurul curs din România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză pentru interviurile cu marile companii aeriene. Cursul a debutat în mai 2014 și ți se potrivește dacă nivelul  tău de engleză este Beginner, Pre-intermediate sau Intermediate.

Cursul este unul intensiv, durează 3 zile și se concentrează pe îmbunătățirea semnificativă a abilităților cursanților noștri de comunicare în limba engleză, atât oral, cât și în scris. Un viitor însoțitor de bord trebuie să demonstreze la interviul cu o companie aeriană un nivel avansat de limba engleză și o serie de aptitudini personale necesare în această meserie. Aici intervenim noi, prin ceea ce facem în cadrul cursului de engleză: corectăm acolo unde este cazul greșelile de exprimare ale cursanților noștri, îi învățăm cum să se prezinte cât mai bine (și cât mai creativ!) în fața recrutorilor, îi învățăm să se deschidă mai mult și să se cunoască pe sine mai bine, le oferim tot sprijinul nostru și o experiență de învățare diferită. Și asta pentru că, în aceste 3 zile de curs, nu promitem să învățăm engleza pe nimeni, dar cu siguranță reușim să îi facem pe cursanții noștri să aibă mai multă încredere în ei și să meargă la interviu mult mai optimiști, mai siguri pe engleza lor și pe cunoștințele dobândite. Iar rezultatele nu întârzie să apară: un procent foarte mare dintre absolvenții acestui curs lucrează astăzi pentru mari companii aeriene.

Ce vei studia la cursul English for future Cabin Crew:

  • cum să îți faci o prezentare personală care să impresioneze recrutorii
  • cum să oferi cele mai bune răspunsuri la interviu
  • vocabular specific de aviație
  • tehnici de vorbit în public și de depășire a emoțiilor
  • vei exersa zilnic teste scrise de limba engleză precum cele de la interviu
  • vei simula probele de la interviuri
  • vei trece printr-o serie de jocuri interactive de dezvoltare personală
  • exerciții de grup și tehnici de lucru în echipă
  • vei râde mult și vei învăța prin practică, nu teorie
  • vei pleca acasă cu un bagaj de cunoștințe uriaș despre aviație, viața însoțitorilor de bord, interviuri cu companii aeriene, reguli de engleză pe care să nu le mai încalci niciodată, prietenii frumoase și amintiri pe măsură

Ce spun foștii cursanți despre acest curs:

Mă bucur foarte mult că am venit la cursul English for cabin crew. Scriind aceste rânduri, încă mai am emoții. Am aflat de site-ul vreausafiustewardesa.ro, din întâmplare, acum 2 ani de zile, după o zi lungă de la serviciu, am intrat pe net puțin, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în acest sens, pentru că eram convinsă, ceva îmi spunea că mă va ajuta acest curs.
Mi-am zis că o să fac tot posibilul să ajung aici, mi-am dorit atât de mult, chiar dacă mi-aș fi pierdut actulul job. Încă din prima zi s-a creat o atmosferă caldă, prietenoasă, unde am întâlnit oameni frumoși, ambițiosi și motivați să-și urmeze visul. M-am simțit ca acasă.
Aceste cursuri mi-au dat mai multă încredere în mine, m-au ajutat să-mi îmbunătățesc engleza, dar și să aflu informații noi despre aviație. Anca, vreau să îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu noi și ai avut grijă ca fiecare din noi să-și ducă la capat o idee. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Recomand cu căldură celor care vor să urmeze aceste cursuri, pentru că veți vedea diferența la interviu. Anca, faptul că îi inspiri pe ceilalți este de apreciat și ești un exemplu de urmat.

Cu mare drag, a ta cursantă,

Ana Maria Bujor

Bună fetelor! Vreau să vă complimentez, sunteți o echipă minunată, unită, veselă care care m-a determinat să fiu în aceste trei zile numai cu zâmbetul pe buze. În prima zi când am ajuns în București, eram obosită și aveam emoții deoarece nu mă simțeam pregătită, credeam că o să întâlnesc persoane stricte, exigente, dure. În schimb, am avut parte de o surpriză placută. Colegele mele de la curs sunt fete extraordinare, frumoase și deștepte. Iar Anca Dumitrescu este cea mai bună profesoară de engleză! Cred că am învățat mai multă engleză de la ea în trei zile, decât am învățat în trei ani de facultate. O să recomand tuturor acest curs! În afară de limba engleză, mi-am depășit teama de a vorbi în public, chiar dacă sunt conștientă că mai greșesc. Pot spune că am mai multă încredere în mine, mă simt cât de cât pregătită pentru examen. Oricum în curând după ce voi termina cărțile de citit și cu toate informațiile oferite de Anca sunt singură că îmi voi îndeplini visul de a ajunge Cabin Crew.

Cu drag, Alexandra Gaiță

Anca Dumitrescu  – trainer English for future Cabin Crew

Sunt trainer și co-fondator Vreau să fiu Stewardesă. De aproape 4  ani mă ocup de pregătirea viitorilor însoțitori de bord și am grijă ca aceștia să meargă la interviu mult mai bine pregătiți la limba engleză și mai încrezători în sine. Cred că, prin acest curs, ofer participanților nu doar ocazia de a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză, dar și oportunitatea de a se dezvolta personal foarte mult. La întrebarea, “Cum te-a ajutat acest curs?”, cel mai întâlnit răspuns primit de la cursanții mei a fost: “Să zâmbesc mai mult, să am mai multă încredere în mine, să-mi depășesc teama de a vorbi în public”. Și cred că așa pot contoriza cât mai bine rezultatele, nu neapărat în nivelul de limba engleză acumulat.

anca dumitrescu trainer Vreau sa giu Stewardesa 23 25 martie: Cursul English for future Cabin Crew

Am avut bucuria ca, prin intermediul acestui curs, să văd transformări semnificative în rândul cursanților mei, în cele 3 zile petrecute împreună. Mulți dintre ei mi-au rămas extrem de apropiați, iar ziua în care i-am văzut pentru prima data în uniformă reprezintă cea mai mare bucurie a mea ca trainer. Știu că, într-o măsură mai mică sau mai mare, am contribuit prin acest curs la reușita lor. În opinia mea, cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi la Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că puteam avea un job mai frumos 🙂 Ne vedem la curs! Să zburați!

Mai multe detalii despre înscrierea la curs poți citi în această pagină. Pentru detalii suplimentare, ne poți scrie oricând pe adresa anca@vreausafiustewardesa.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Te așteptăm cu drag la curs!

*locuri limitate

Rezervă-ți acum un loc la cursul English for Cabin Crew

înscrieri aici

Absolvenți ai cursului English for Cabin Crew

Anca Dumitrescu avatar 80x80 23 25 martie: Cursul English for future Cabin Crew

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.