22-25 iulie: Un nou curs de stewardese la București

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează în perioada 22-25 iulie, la București, un nou curs de pregătire însoțitori de bord pentru interviurile cu mari companii. Cursul se adresează persoanelor (femei și bărbați) care vor să treacă cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană.

În acest moment, peste 80% din absolvenții cursurilor noastre lucrează ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

Cursul este unul complex, se desfășoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, și va fi susținut decurs engleza 5 22 25 iulie: Un nou curs de stewardese la București către traineri cu experiență semnificativă în aviație, training și recrutare însoțitori de bord. 

Simulezi toate probele de interviu, înveți totul despre jobul de însoțitor de bord

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveți şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Înveți tot ce ai nevoie pentru un interviu de succes: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în fața unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoștinţe despre aviație, despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinți, să reacționezi și să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu cu o companie aeriană.

CV și fotografii conform cerințelor companiilor aeriene

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat și corectat îndeaproape de un specialist HR și fotografii profesionale atașate CV-ului. Toate CV-urile vor fi concepute cu ajutorul unui specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect la interviu. La final, un fotograf va face fotografii profesionale fiecărui participant, de tip portret şi plan amplu, care urmează a fi ataşate CV-ului.

Preț curs stewardese

Investiția ta pentru cursul care te transformă în însoțitor de bord este de 1900 lei. Detalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:
 • 4 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • fotografii profesionale pentru CV (portret și plan amplu)
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti și “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh.
 • cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului
 • sesiune private coaching cu echipa Vreau să fiu Stewardesă
 • asistență și îndrumare post-curs până la momentul angajării

 

46137161 2079367228768280 1988068596709851136 o 22 25 iulie: Un nou curs de stewardese la București
De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?
 • pentru că suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru stewardese
 • pentru că, până în prezent, am pregătit peste 2500 de cursanți și am organizat peste 150 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia
 • pentru că avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru că suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 
 • pentru că în fiecare zi inovăm, desfășurăm proiecte noi care să vină în sprijinul cursanților noștri (am lansat primul carte din România – se poate comanda aici – dedicată viitorilor însoțitori de bord, organizăm frecvent evenimente gratuite de informare, oferim lunar burse la cursurile noastre, răspundem zilnic la zeci de mesaje și emailuri cu întrebări de la cititori)
 • pentru că, pe lângă partea de pregătire pentru interviuri, din 2019 ne ocupăm și de recrutarea de însoțitori de bord, astfel că toți cursanții noștri au șanse mari să fie angajați de către companiile aeriene pentru care realizăm servicii de recrutare

 

CONTACT: 

Telefon: +40 736 657 766 (de luni până vineri între 11 și 18)

Email: eu@vreausafiustewardesă.ro

Nu uitați, înscriera la curs și rezervarea locului se face în această pagină. Ne vedem la cursurile Vreau să fiu Stewardesă! #oferimaripi #împlinimvisuri

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.