2015 – un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

Dragii noștri,

Tragem linie la final de an și ne dăm seama că am avut parte de un 2015 minunat, cu extrem de multe provocări, muncă făcută cu drag și un număr semnificativ de oameni care au prins aripi sub îndrumarea noastră. Și dacă ceea ce lăsăm în urmă a fost cam așa, în mod cert 2016 va fi un an cu mai multe provocări și idei frumoase care așteaptă cuminți să devină realitate.

Anul 2015 este anul în care Vreau să fiu Stewardesă a fost în continuare aproape de toți cei care visează să lucreze printre nori și, totodată, anul în care proiectul nostru a crescut foarte mult, atât online, cât și offline. Zi de zi, am încercat să venim în sprijinul vostru cu informații utile, articole documentate și răspunsuri avizate la toate întrebările despre jobul de însoțitor de bord și aviație, în general.

Cursanți care au prins aripi, un nou website și câteva sute de articole publicate

Ne-am propus să fim și mai aproape de voi, așa că am început să organizăm tot mai multe cursuri în țară, la Cluj Napoca, Iași și Timișoara. Tot în 2015, ne-am dorit să vă oferim o experiență și mai frumoasă atunci când navigați pe website-ul nostru, așa că am muncit cu drag la o noua interfață, mai prietenoasă, mai chic, mai aproape de nevoile voastre.

Ne bucurăm că ne sunteți aproape și că împreună reușim să facem lucruri frumoase. Mulți dintre voi astăzi deja zboară și vă vedem cu drag în uniformă prin toate colțurile lumii. E un mare motiv de mândrie pentru noi de câte ori un cursant ne dă de veste că și-a primit aripile mult visate.

2 ani Vreau sa fiu Stewardesa 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

Dacă ar fi să tragem linie, doar în 2015 am organizat 29 cursuri, am pregătit 513 cursanți, am răspuns la 3477 de întrebări primite pe site din partea voastră, am publicat un număr de 501 articole și am corectat 635 de CV-uri. În total, am avut peste 1 milion de cititori, cifră pentru care ne înclinăm în fața voastră cu respect. Pot spune că au fost 12 luni petrecute cu “capul printre nori”, în cel mai frumos mod posibil: alături de cititorii și cursanții noștri, alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune cu noi: aviația.

Premiu pentru Proiectul Special al Anului

Tot 2015 ne-a adus încă un premiu pentru proiectul special al anului, al doilea an consecutiv, la Gala Digital Divas, o recunoaștere a muncii noastre în mediul online care ne onorează și ne impulsionează să facem lucrurile tot mai bine.

vreau sa fiu stewardesa 1024x757 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

Lansarea site-ului în limba engleză

Tot în anul care tocmai se termină am lansat și versiunea în engleză a site-ului nostru – www.howtobecabincrew.com – pentru a fi astfel aproape de viitori însoțitori de bord din toată lumea. How to be cabin crew a devenit astfel fratele mai mic al Vreau să fiu Stewardesă, iar pentru 2016 ne-am propus să îl creștem tot mai mare, astfel încât tot mai mulți oameni de pe glob să aibă acces ușor la informații despre meseria de însoțitor de bord.

Extinderea în Republica Moldova

Unul din proiectele importante pentru noi în anul 2015 a fost și extinderea activității noastre în Republica Moldova, odată cu organizarea primului curs de stewardese la Chișinău, în perioada 14-15 noiembrie 2015. Începând cu această dată, am decis să organizam periodic cursuri de pregătire în Republica Moldova, astfel încât să oferim o șansa de a lucra printre nori si și cititorilor noștri de acolo.

Reportaj PRO TV Chișinău despre cursul Vreau să fiu Stewardesă

Includerea în cele 33 povești despre antreprenoriat creativ

În toamna lui 2015, Vreau să fiu Stewardesă s-a numărat printre 33 de povești despre antreprenoriat creativ incluse în 24/7 – Ghidul antreprenorului creativ, realizat de catre Decât o Revistă în parteneriat cu Unicredit Bank. Am avut astfel ocazia să ne punem povestea pentru prima dată pe hârtie în cadrul unei publicații care ocupă loc de cinste în biblioteca mea. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți aici.

12143260 10153749945516812 8269947439453666995 n 2 750x600 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!
Întâlniri cu cititorii la Bologna și Abu Dhabi
 
În luna decembrie, am organizat și două întâlniri cu cititorii noștri din străinătate, respectiv cu cei din Emiratele Arabe Unite, în Abu Dhabi, și cu cei din Italia, la Bologna. Am avut ocazia să cunoștem oameni minunați, care ne citesc și ne urmăresc activitatea și care au călătorit chiar și pentru câteva sute de kilometri ca să ne întâlnească. A fost o experiență frumoasă și inedită și în 2016 promitem s-o repetăm tot mai des.
12347605 998343243537356 1136624838432437990 n 500x700 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

Gânduri pentru 2016

Pentru anul care urmează vă doresc multă putere și determinare în a vă îndeplini visurile, curaj să faceți ceea ce vă place, numai gânduri bune care să vă guverneze mintea, mai multă înțelegere și compasiune pentru cei din jur, mai multă atenție la detalii și mai multă grijă pentru propria persoană, căci la final e tot ce avem mai de preț. Alegeți să fiți tot mai buni și nimic nu vă va sta în cale. An Nou Minunat!DEN 2261 1024x684 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 2015   un an minunat pentru Vreau să fiu Stewardesă. Vă mulțumim!

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment