Ryanair deschide bază la Timișoara din 1 noiembrie 2016

Ryanair, a anunțat astăzi deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 milioane $), va fi operațională începând cu 1 Noiembrie.

Cel mai probabil, în curând vor începe și recrutările de însoțitori de bord Ryanair pentru baza din Timișoara, așa că urmăriți îndeaproape secțiunea noastră de JOBURI din site pentru informații pe acets subiect.

De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

  • 1 aeronavă (100 milioane $)
  • 1 rută internă către București (2 x zi)
  • 6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
  • 35 de zboruri săptămânale 
  • 575,000 clienți / an
  • 430* locuri de muncă / an

David O’Brien, Chief Commercial Officer:

“Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la€19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Dan Iulian Idolu, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara:

Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasager și a cifrei de afaceri.

Dacă vrei să devii însoțitor de bord, înscrie-te la cursul pregatitor marca Vreau să fiu Stewardesă. Te așteaptă 4 zile de curs intensiv, exersarea probelor de la interviu, CV perfect și fotografii profesionale. Un trainer cu peste 12 ani experiență în aviație alături de un specialist HR se vor ocupa de pregatirea ta pentru interviu. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Ryanair deschide bază la Timișoara din 1 noiembrie 2016

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

One comment

  • Maria ianuarie 14, 2016   Reply →

    Uhlalala 😀 si eu acum astept raspuns de la ei 😊

Leave a comment