1 noiembrie: Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă

Pe 1 noiembrie, echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează o întâlnire informală cu cititorii în cadrul căreia ne-am propus să ne cunoaștem mai bine și să te informăm despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține un job ca însoțitor de bord la o mare companie aeriană.

Organizăm o sesiune de Questions & Answers, în care ai ocazia să cunoști echipa Vreau să fiu Stewardesă și să îți răspundem la toate întrebările pe care le ai despre meseria de însoțitor de bord.

Întalnirea va dura aproximativ 3 ore, intrarea este liberă* și dacă vrei să participi trebuie doar să completezi formularul de înscriere. Vei primi pe e-mail confirmarea participării la eveniment.

*evenimentul se adresează persoanelor care sunt la început de drum în aviație, nu au mai participat până acum la un eveniment marca Vreau să fiu Stewardesă și vor să se documenteze despre acest domeniu

La această întâlnire vei afla ce înseamnă meseria de stewardesă, unde poți merge la interviuri și ce condiții trebuie să îndeplinești, care sunt probele care se dau în general la interviu si cum trebuie să te pregătești ca să obții un job de stewardesă. Așteptăm întrebările tale și să te cunoaștem personal.

Programul întâlnirii

  • 18.00 – 18.30: bun venit și deschidere eveniment
  • 18.30 – 19.00: prezentarea proiectului Vreau să fiu Stewardesa: cine suntem, echipă, cursuri, realizări
  • 19.00 – 20.00: prezentarea carierei de însoțitor de bord: cum poți obține un job, pași de urmat, condiții, beneficii, avantaje și dezavantaje
  • 20.00 – 21.00: sesiune de întrebări și răspunsuri cu cititorii

Untitled design 8 1 noiembrie: Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă

DE REȚINUT: 

  • unde: Galeria Occindentului (Strada Occidentului nr. 11, București, sector 1)
  • când: joi, 1 noiembrie, începând cu ora 18.00
  • ce: întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă
  • intrare liberă – în baza completării formularului de înscriere

DESPRE NOI:

Echipa Vreau să fiu stewardesă are experiență semnificativă în organizarea de cursuri pregătitoare pentru interviurile cu companii aeriene, iar până în prezent am pregătit peste 2000 de cursanți, dintre care peste 80% s-au angajat ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

%name 1 noiembrie: Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.