8-9 decembrie: Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău

În perioada 8-9 decembrie 2018 organizăm la Chișinău un nou curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, un curs dedicat persoanelor care vor sa se angajeze ca însoțitori de bord la mari companii aeriene, arabe sau europene.

daniela sutu 7 8 9 decembrie: Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă la ChișinăuCursul este unul complex, durează 2 zile, 8 ore zilnic și vizează pregătirea pentru interviurile cu mari companii aeriene. Pe parcursul celor 2 zile de curs, participanții vor avea ocazia să înveţe şi să se pregătească intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană: de la modul în care comunică, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, fiecare participant va primi feedback direct în legătura cu modul în care s-a prezentat, cât și despre cum a acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Mai mult, la final de curs, fiecare participant va avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de unul din specialiștii Vreau să fiu Stewardesă.

*precizare importantă: ca să te angajezi ca însoțitor de bord la o mare companie aeriană precum Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, Wizz Air, Ryanair, Flydubai, Gulf Air, Oman Air, British Airways etc NU ai nevoie să fi absolvit o școală de aviație. Toate aceste companii asigură trainingul de aviație în mod gratuit, după angajare. Urmează un curs Vreau să fiu Stewardesă și asigură-ți pregătirea pentru interviu, astfel încât să te numeri printre candidații angajați la marile companii aeriene.

*foste cursante Vreau să fiu Stewardesă, actuale stewardese:

colaj stewardese 10 1024x255 8 9 decembrie: Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău

Ce înveți la un curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă ?

 • Exersezi toate probele din cadrul interviului până când le stăpânești foarte bine
 • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
 • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Înveți cum să te prezinţi în fața recrutorilor, iar ținuta fiecărui cursant este verificată de trainer
 • Exersezi testele de limba engleză ce se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
 • Exersezi interviul final – o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
 • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Îți facem cadou 2 cărți în format .pdf despre interviurile în aviație

Preț curs: 200 euro

CÂND: 22-23 septembrie 2018

UNDE: Hotel Albert, Chișinău

Rezervă-ți acum un loc la curs accesând această pagină. *locuri limitate

*despre cum a fost la ultimul curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău puteți citi aici.

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 1. pentru ca suntem primii care au organizat în România și Republica Moldova cursuri de pregătire stewardese
 2. pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1400 de cursanți și am organizat 80 de cursuri pentru viitori însoțitori de bord
 3. pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 4. pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici.
 5. pentru că ne dorim să oferim o altfel de experiență de învățare cursanților noștri, tocmai de aceea cursurile noastre îmbină aspecte teoretice cu multă practică, astfel încât cursanții noștri să fie cât mai pregătiți pentru un interviu la o companie aerienă.
 6. pentru ca la curs afli informații și asimilezi o serie de cunoștințe pe care nu le poți găsi în altă parte sau pe internet;
 7. pentru că echipa Vreau să fiu Stewardesă este alături de toți cursanții săi până în momentul angajării lor, oferindu-le suport și îndrumare

Ne vedem la cursuri! Înscrieri aici.

Imagini de la ultimele cursuri din Chișinău

8 Comments
 • Ana
  Posted at 20:19h, 16 martie Răspunde

  Buna ziua!mai aveti ceva vesti despre situatia de la Emirates si Etihad?din primavara -vara vor fi recrutari din nou sau anul acesta trebuie sa ne luam gandul de la aceste companii?:( multumesc anticipat pt raspuns!

 • Andreea
  Posted at 06:11h, 24 aprilie Răspunde

  Buna ziua,
  Cand se vor face cursuri si in Bucuresti ?
  Multumesc !

 • Gabriela
  Posted at 16:10h, 03 septembrie Răspunde

  De la ce vârstă se oferă aceste cursuri?

  • Rucsandra Mihai
   Posted at 12:31h, 04 septembrie Răspunde

   Bună Gabriela,

   La cursurile noastre poate participa oricine dorește să urmeze o carieră în aviație. Nu există limită de vârstă, dar vârsta minimă obligatorie de a participa la un interviu de angajare pentru un job de însoțitor de bord este 18 ani. La cursurile noastre am avut cursanți care încă erau la liceu, au urmat cursurile noastre, și imediat ce au absolvit liceul, având deja 18 ani, au aplicat pentru interviul la o companie aeriană și au și reușit să treacă cu brio de el.
   Te așteptăm cu drag la cursurile noastre!

   Rucsandra

 • Iulia
  Posted at 11:17h, 07 septembrie Răspunde

  Sunt din Chisinau

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 13:04h, 07 septembrie Răspunde

   Te așteptăm atunci la cursuri!

 • Paresh Baidya
  Posted at 14:50h, 23 iulie Răspunde

  Hello Anka Dumitresuke, you have written an incredible post on Air Hostess and I hope that all your visitors will get help from your course.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.