• Ești pregătit să zbori?

  Te pregătim de interviu!

  De 4 ani îți punem la dispoziție o serie de cursuri complexe care să te ajute să treci cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană.

  Descoperă cursurile
 • Urmează-i și tu!

  Ei zboară

  80% dintre cursanții noștri s-au angajat. O parte dintre dintre ei au acceptat să ne povestească exeperiența lor de la curs și de la compania la care s-au angajat.

  Citește-le povestea.
 • Le-ai citit?

  Din 2013 am scris peste 800 de articole

  Care să te ajute să te familiarizezi cu etapele interviului și viața de însoțitor de bord.

  Răsfoiește articolele
stewardese Saudia

Cum s-a desfășurat interviul companiei Saudia la București

Pe 18 februarie, compania națională a Arabiei Saudite a venit să recruteze stewardese la București. Interviul din 18 februarie a reprezentat, de fapt, o preselecție organizată de firma de recrutare grecească care se ocupă de selecția de personal pentru Saudia

Read More

Cum a fost la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă - februarie 2018

Un nou curs minunat dus la bun sfârșit, un nou set de amintiri frumoase și prietenii de pus în ramă. Cam așa aș descrie cursul Vreau să fiu Stewardesă cu numărul 98, organizat în perioada 15-18 februarie la București de către echipa noastră. O nouă grupă de cursanți este acum pregătită să își ia zborul, după 4 zile intense de curs împreună.

Read More

Wizz Air recrutează pe 22 februarie la Arad

Compania aeriană low cost Wizz Air recrutează însoțitori de bord la Arad pentru baza din Budapesta pe 22 februarie 2018.

Read More

Hernia de disc şi scolioza pot afecta cariera unui însoţitor de bord?

Hernia de disc şi scolioza îţi vor da dureri de spate, poate nu la început, dar te vor afecta în timp pentru că   jobul de însoțitor de bord presupune ore nesfârşite de stat în picioare, ridicarea unor bagaje şi a unor containere grele, împingerea carturilor cu mâncare.

Read More

Povestea Amaliei: "Qatar Airways m-a ales pe mine"

Amalia, stewardesă Qatar Airways: "Am învățat că emoțiile pot fi constructive, dar și distructive, că atitudinea ta trebuie să fie una de învingător, prin care să le transmiți recrutorilor: I’m here and I’m staying!"

Read More

Primii pași spre nori o duc la Doha - povestea Nicoletei, viitoare stewardesă Qatar Airways

Aripile ei au venit la momentul potrivit și la compania care trebuie. După 3 eșecuri, s-a dovedit că locul ei pus deoparte era la Qatar Airways, așa că în curând Nicoleta se va afla într-un avion cu direcția Doha.

Read More

Ștefan, însoțitor de bord Wizz Air: Învăț de la fiecare persoană din jurul meu pentru a deveni mai bun

Am încercat tot timpul să-mi găsesc și să-mi păstrez echilibrul în toate activitățile pe care le desfășor și sunt de părere că o minte sănătoasă se construiește într-un corp sănătos.

Read More

Ștefania, stewardesă Primera Air și Norwegian: Sunt recunoscătoare pentru fiecare zbor

"Sunt recunoscătoare pentru fiecare amintire pe care o am. Totuși, cred că lucrul care mă mișcă cel mai mult e momentul în care un pasager mă strigă pe nume."

Read More

Te pregătim să devii însoțitor de bord!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă îți asigură pregătirea completă pentru a obține un job ca însoțitor de bord

1825

Cursanți pregătiți

97

Cursuri organizate

80

% Cursanți angajați

2013

anul lansării noastre

Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

"Faceţi o echipă şi o muncă lăudabilă, Dumnezeu să vă aducă în viață oameni la fel de frumoşi ca voi, fericire şi mulţi cursanţi dornici să vi se alăture!"

Read More

Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: "Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini"

"Pot spune că datorită vouă visul de a zbura a prins rădăcini. Zilele de la curs au fost minunate, un pas către viitoarea mea carieră, marele meu vis."

Read More

English for Cabin Crew: "Acest curs mi-a oferit mai multă încredere în mine"

"Zilele de curs au fost extraordinare, am fost întâmpinate cu multă căldură încă de la început, iar acest lucru ne-a ajutat să ne deschidem mult mai ușor."

Read More

Feedback: English for cabin crew este un curs în care te descoperi și afli la ce mai ai de lucrat

English for cabin crew este mai mult decât un curs despre cum să treci de interviu, este un curs în care te descoperi și afli la ce mai ai de lucrat.

Read More

Te putem ajuta?

Îți corectăm CV-ul

Îți corectăm CV-ul

La interviul cu o companie aeriană, CV-ul este cartea ta de vizită, așa că trebuie să acorzi o importanță sporită modului în care arată. Specialiștii Vreau să fiu Stewardesă au grijă să te prezinți cu un CV perfect la interviu!

Te pregătim individual

Te pregătim individual

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Îți pregătim cariera în aviația privată

Îți pregătim cariera în aviația privată

Cel mai complex curs de aviație privată din Europa, dedicat persoanelor care vor să lucreze în acest domeniu și să își îmbunătățească abilitățile de customer service.

Cum se desfășoară interviurile?

stewardese Saudia

Cum s-a desfășurat interviul companiei Saudia la București

Pe 18 februarie, compania națională a Arabiei Saudite a venit să recruteze stewardese la București. Interviul din 18 februarie a reprezentat, de fapt, o preselecție organizată de firma de recrutare grecească care se ocupă de selecția de personal pentru Saudia

Read More

Cum s-a desfășurat interviul Qatar Airways - februarie 2018

În jur de 300 de candidați s-au prezentat la Open Day-ul organizat de compania aeriană de 5 stele, însă doar 31 dintre aceștia au reușit să ajungă până la interviul final.

Read More

Cum s-a desfășurat interviul Wizz Air și prin ce probe au trecut candidații

Interviul a început la 09.00 dimineața la Hotel Angelo, unde cei aproximativ 60 de candidați au trebuit să demonstreze că au calitățile necesare pentru a îmbrăca uniforma de însoțitor de bord Wizz Air.

Read More

Experiența unui interviu Qatar Airways

Cristina, una din fostele noastre cursante, se pregătește în curând să îmbrace uniforma companiei din Doha după ce în decembrie 2017 a trecut de toate probele interviului care a avut loc la București

Read More