Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Un curs intensiv de 2 zile dedicat candidaților din Republica Moldova care vor să înteleagă cum se desfășoară interviul cu o companie aeriană din Europa și Orientul Mijlociu și care vor să exerseze fiecare probă în parte a interviului.

Corporate Cabin Crew Training

Corporate Cabin Crew Training

Cursul Corporate Cabin Crew Training - Silver Service & Etiquette este cel mai complex și complet curs de formare profesională și orientare în cariera de VIP / Corporate Flight Attendant dedicat persoanelor care vor să lucreze în aviația privată și au nevoie să își îmbunătățească nivelul de service on board.

English for cabin crew

English for cabin crew

Un curs intensiv de limba engleză dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la un interviul cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

Curs Vreau să fiu Stewardesă, Milano

Curs Vreau să fiu Stewardesă, Milano

Cursul de pregătire de 2 zile de la Milano este dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru interviurile cu marile companii aeriene care recrutează frecvent în Italia și în alte țări din Europa.

80% dintre cursanții noștri se angajează

Din 2013 am pregătit peste 1500 de cursanți

Ei sunt o parte dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă care și-au împlinit visul