Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Corporate Cabin Crew Training

Corporate Cabin Crew Training

Cursul Corporate Cabin Crew Training - Silver Service & Etiquette este cel mai complex și complet curs de formare profesională și orientare în cariera de VIP / Corporate Flight Attendant dedicat persoanelor care vor să lucreze în aviația privată și au nevoie să își îmbunătățească nivelul de service on board.

Pregătire pentru interviul Qatar Airways

Pregătire pentru interviul Qatar Airways

Pregătirea pentru interviul Qatar Airways se concentrează pe simularea fiecărei probe din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

English for cabin crew

English for cabin crew

Un curs intensiv de limba engleză dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la un interviul cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

80% dintre cursanții noștri se angajează

Din 2013 am pregătit peste 1700 de cursanți

Ei sunt o parte dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă care și-au împlinit visul